HABERLER

Parizyen duvarlar…

Parizyen duvarlar…

Armani/Casa’nın “Işık Şehir” Paris’ten ilham alarak tasarladığı “Refined Structures I” duvar kağıdı koleksiyonu, bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor

HannaHome’un Türkiye temsilcisi olduğu Armani/Casa, “Refined Structures I.” duvar kağıdı koleksiyonu ile Paris’in ışıltısını ve tarihi dokusunu yaşam alanlarınıza taşıyor.

İpek dokulardan ve hayvan derilerinden esinlendiği desenleri ile koleksiyon; buz beyazı, mat altın ve grinin farklı tonlarına yer verirken; mavi, açık mavi, yeşil ve antik bir Roma kenti olan Pompeii’dan ilham aldığı özel kırmızı rengi ile çarpıcı pek çok renk alternatifi sunuyor.

Dokusu ve desenleri ile fark yaratan “Refined Structures I” duvar kağıdı koleksiyonu; Montmartre, Trocadéro, Madeleine, Pantheon, Opéra, Versailles, Louvre olmak üzere 7 farklı tema etrafında şekilleniyor…

Montmartre: Soğuk gri tonlardan kırmızı gibi sıcak ve canlı tonlara uzanan renkleri, köpekbalığı derisinden ilham aldığı özel dokusu üzerine işlediği dama desenleri ile “Montmartre”, sizi dar sokakları ve eşsiz Paris manzarası ile Pablo Picasso, Salvador Dali gibi dünyaca ünlü ressamlara ilham kaynağı olan “Montmartre Tepesi”ne götürüyor.

Trocadéro: Yatay formda işlediği timsah derisi desenlerini; gri, yeşil ve buz renkleri ile yorumlayan Trocadéro; Eyfel Kulesi’nin seyredilebildiği en güzel meydanlardan biri olan “Trocadéro Meydanı”nının eşsiz manzarasını yaşam alanlarınıza yansıtıyor.

Madeleine: Aşk Merdiveni olarak da bilinen eğrelti bitkisinin yapraklarından ilham aldığı desenleri, kumaş dokusu ve kontrast renkleri ile “Madeleine”; Paris’ in en eski yapılarından biri olan “Madeleine Klisesi”nin büyülü atmosferini yaşam alanlarınıza taşıyor.

Pantheon: Küçük formlardaki kare desenlerini, fildişi tonlarından kırmızı ve turkuvaza uzanan farklı renkler ile yorumlayan Pantheon; Paris’e hakim manzarasıyla ünlü “Pantheon”un neoklasik mimarisini yaşam alanlarınıza yansıtyor.

Opéra: Strip desenleri; buz beyazı, bej, yeşil, açık mavi ve gri tonları ile yorumlayan “Opéra”, Paris’in kültür sanat merkezi olan “Opéra” binasının atmosferini yaşam alanlarınıza taşıyor.

Versailles: “Versay Sarayı”nın bahçesindeki Meşe ağaçlarının gölgesinden esinlendiği desenlerini; turkuvaz-yeşil ve buz-bej kombinasyonları ile duvar kağıdına yansıtan “Versailles”, asaleti yaşam alanlarınıza taşıyor.

Louvre: Zarif ve ince dokusu ile açık tonlardan koyu mavilere uzanan 8 farklı renk seçeneği sunan “Louvre”, yaşam alanlarınızı, eşsiz sanat eserleri ile ünlü “Louvre Müzesi”ne götürüyor.

http://hannahome.com.tr/duvar-kagidi-koleksiyonlari/urunler/refined-structures-i.html